fredag den 3. juli 2009

Entré

Min første tanke da jeg på ”Pernille på 1´s” blog så et billede af hendes entré var, at det var utrolig smukt, rent og lyst og da jeg senere kom igennem vor egen entré da kunne jeg i tankerne ikke lade være med at sammenligne.

Forhistorien for udseendet af vor entré er, da vi flyttede til denne lejlighed som vi købte i slutningen af 2005, stod vi med 5 flyttekasser som indeholdt fotos i smukke rammer samt alle mulige forskellige ”kunstværker” som vi enten havde købt sammen eller tilhørte kategorien af ”ting” som har været i min familie i årevis og som jeg vil have meget svært ved at skille mig af med og vi anede ikke hvad vi skulle gøre af det hele.

Da flyttekasserne havde stået i vejen for alt og alle i et par uger blev beslutningen taget, vi indretter entreen som galleri og projektet blev startet op.


Da jeg senere fortalte min datter om vores ide med at indrette entreen som galleri og tilføjede at vi påtænkte at sætte en lille pengekasse inden for døren så gæster kunne betale for at bese galleriet, var hendes kommentar ”Det altså var dyrt nok at køre ned til jer i forvejen, skal vi nu også til at betale for at komme ind, så vil der altså blive langt mellem besøgene”..

Det lykkelige er, at det nu også via en tante til min mand er lykkedes at få fat i enkelte dele fra min mands forældre, så det ikke kun er alle mine fortidsminder som hænger fremme.

Der er stadig få ledige pladser på væggene og nu er der gået sport i at finde rammer der er så forskellige som muligt og som samtidig falder i begges smag.

7 kommentarer:

Irene sagde ...

Det ser fantastisk godt ud!

Irene sagde ...

Der ligger en award til dig på min blog:-)

Nille sagde ...

Jeg er ret vild med dit gamle Danmarks-kort - selvom jeg ikke se det rigtigt tæt på! Jeg har selv et lignende fra 1741 - og det er skønt at have, når man som os er langt væk hjemmefra...

En rigtig dejlig idé med den entré!

God weekend!

Annette sagde ...

Irene, tusinde tak for awarden og for dine ord om vort galleri :-) Rigtig god weekend.

Annette sagde ...

Nille, du slår os faktisk med et par hundrede år :-) vort Danmarks-kort er fra 1585 og jeg mener, at det blev udgivet af Fyens Stiftstidende engang i 80´erne.
Europakortet er købt et eller andet sted i det nordlige Frankrig :-)

Også en rigtig god weekend til dig.

Grønlandsposten sagde ...

Fantastisk idé og meget personlig må jeg sige! Kan forestille mig, at det tager lang tid at komme ind i jeres lejlighed :-)

Annette sagde ...

Hej helt deroppe nordpå,

Jo, jeg må indrømme at en del kigger sig forundret omkring når de kommer indenfor og jeg har en ide om, at de tænker at det er godt at de ikke skal tørre støv af hos os :-)

Rigtig god weekend.