søndag den 10. januar 2010

Nyt "husdyr"

Vi fik et nyt husdyr i går, en kat...... dog ikke levende, men larme det kan den ☺

12 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

Det var da et sødt ur!!! Sikke et dejligt indlæg fra igår! Din far lyder til at have været et dejligt menneske med mange interesser. Jeg ser også tv fra DK på nettet så jeg vil også se den udsendelse. Min far er også god til håndværk - hvad han ikke har lavet. Må være skønt at kunne lave så meget med sine hænder!!!! KNUS

MissMuffin sagde ...

Haha, hvor er din lille mis bar sød:)

Annette sagde ...

Ja, Tina det er så dejligt at være i familie med mennesker, der bare kan alt med deres hænder. Jeg synes, det var herligt at se den måde Bonderøven og hans kæreste/kone lever på, glæder mig til at læse hvad du mener om dem.
Knus

Annette sagde ...

MissMuffin, han minder mig lidt om Garfield.....

Bettys blog sagde ...

Det er en skøn kat, I har fået. Den kommer ikke til at æde jer ud af huset.
Det var dejligt at læse dit kærlige indlæg om din far. Han har været et talentfuldt menneske og efterladt mange minder både til at se og røre ved, men også i jeres hjerter, kan jeg læse.

Annette sagde ...

Betty, tak skal du have. Og det var egentlig dig der var grunden til, at jeg kom til at tænke på min far og alle hans kvaliteter.
Tak for det.

Madame sagde ...

Hihi, hvor er den fin :-))))

Conny sagde ...

Et rigtig sødt minutur du har fået.

May Anna sagde ...

Tillykke med katten, den er sød.

Et dejigt smukt indlæg, du havde om din far, som lavede de skønneste perfekte ting. Skibene på hylden er det også din fars værk?.

Annette sagde ...

Madame, tak ☺

Annette sagde ...

Conny, tak skal du have ☺

Annette sagde ...

Manna, tak skal du have.
Jo, den store fiskekutter har min far lavet, den har stået i sommerhuset i mange år og da vi solgte det kom den til Holland i stedet for. De små skibe er nogle billige som jeg har købt lidt efter lidt, så vidt jeg husker er de fleste vist nok købt ved Søstrene Grene ☺