torsdag den 9. december 2010

Oppe og vende igen…..

Der har godt nok ikke været meget fis og ballade over matriklet de seneste par uger. Nøøøøøj, hvor har vi haft det træls. Netop som den ene af os mente, at der er bedring at spore, så brød forkølelsen/influenzaen ud på ny og sådan er det lykkedes os at smitte hinanden et par gange. Alt er gået op i hoste, lommetørklæder, sunde drikke, næsedråber osv. (ikke nødvendigvis i den rækkefølge). Jeg var efterhånden kommet så vidt, hvis denne uge ikke viste nævneværdig bedring, så måtte medicinmanden (damen) have et besøg i den kommende uge. Men heldigvis er der i dag en smule bedring og jeg håber nu, at det bare er fremad i rask tempo.…

Egentlig havde jeg meldt fra til Sinterklaasaften hos bonussønnen og hans dejlige kæreste. I år skulle den fejres lørdag d. 4 i stedet for d. 5. Men pakket ind i efter alle kunstens regler (jeg fik dog forbud mod, at iføre mig ”mormors plyspels”, der er min mors dejlige gamle pels fra 1961) og med varme i sædet (tænk at jeg skulle blive 57, før jeg kom i besiddelse af denne ekstremt suveræne luksus) og sidst, men så absolut ikke mindst, at jeg havde fået lovning på at låne dobbeltsengen, hvis jeg blev alt for umulig, drog vi til Oss ☺.

Kribble krabble huis1Kribble krabble huis2Kribble krabble huis3

Heldigvis for det, for de unge mennnesker havde gjort det ypperste for, at det skulle blive en dejlig aften og hvor vi dog hyggede alle 6 samt 3 langbenede vovser og 2 katte, der kun lejlighedsvis viste sig i stuen, de foretrak freden og sikkerheden på badeværelset.

Ud over at spise og drikke alt, hvad der nu hører sig til en Sinterklaasaften, så fik vi gaver og spillede Trivial Persuit til langt ud på natten. Det med Trivial Persuit vil jeg nok mene, var lidt af en vovet affære for mig, idet det var den hollandske version!!! Men det lykkedes et par gange – helt uden hjælp – at svare korrekt og stoltheden kendte ingen grænser, da jeg vidste at det var Billy the Kid, der bestilte chokolademælk i baren i Luky Luke bladene☺☺.

Gavebordet

De unge mennesker havde fravalgt juletræ, derfor blev det til gavebord i stedet for og hvilket bord. Jeg venter stadig på en del af min gave! De siger, at den er i restordre, at det ikke er noget jeg havde skrevet på min ønskeseddel og I behøver ikke at spørge om jeg er nysgerrig, for det er jeg. Men til at forsøde ventetiden fik jeg glasdekorationer til juletræet, et stegetermometer en enorm lang pincet, altsammen ting jeg har ønsket mig.

Sinterklaas, ja hvad er det nu for en størrelse? Af ren og skær dovenskab (undskyld), så venligst læs lidt om ham her.

I må bære over med mig, det kommer nok til at tage op til flere dage, før jeg når rundt til jer alle og ser hvad der er sket i mellemtiden, for jeg er jo som sædvanlig kommet laaaaangt bagud med bloglæsningen.

15 kommentarer:

Unknown sagde ...

Dejligt at du er oppe igen - du har været savnet, men jeg tænkte nok at det var sygdom der holdt dig "beskæftiget".
Jeg er heldigvis gået fri (endnu) - både Kristine og Jens Peter har været sløje.

Dejligt at du/i blev friske til Sinterklaasaften - dejligt med gaver fra ønskesedlen - det bliver spændende at høre hvad du "ikke har på ønskesedlen."

Håber at du snart er helt frisk igen.

Nille sagde ...

Det lyder som en sej omgang - men vejret er bestemt heller ikke med os i år!

Heldigt, at I kunne være med til St. Nicholas trods alt - det er jo en stor dag :-)

Jeg kender udmærket den stolthed - jeg oplevede det samme i sin tid med den franske udgave af TP... nøøj, hvor føler man sig lige pludselig mere en del af det hele!

Fortsat god bedring - stille og roligt!!!

Tina Liel sagde ...

Sikke en omgang Anette! Puha det tager tid at komme ovenpå efter sådan en omgang. Hvor ser aftenen ud til at have været hyggeligt. Sikke smukke gaver og et helt utroligt kagehus! Spændende at høre om Sinisterklaas! Knus og pas godt på dig selv♥

Inge sagde ...

Dejligt at se dig igen på listen.. :-) Jeg tænkte nok du eller I var underdrejede, det er en ordentlig omgang I har været ude i.. Hvor lyder det hyggeligt med sådan en "før jul", spændende hvad de har fundet på til dig.
Knus og god bedring :-)

Annette sagde ...

Marianne, tak for din dejlige hilsen.
Jo, jeg har godtnok været nede og bide i græsset. Lov mig, at du giver Jens Peter og Kristine al den omsorg de fortjener, for denne omgang influenza eller hvad det nu er, den er bestemt ikke sjov. Jeg håber, at du undgår helt at komme i berøring med bakterierne.
Med hensyn til gaven, så bliver man (jeg) jo lidt barn igen, når ungerne melder ud, at det slet ikke er noget du har ønsket dig, men du vil i hvert fald gerne have det ☺.
Hav det nu rigtig godt helt deroppe nordpå.

Annette sagde ...

Nille, tusinde tak skal du have.
Du har da i hvert fald haft din del af forkølelser og influenzaer og jeg håber, at du undgår at løbe ind i denne omgang også.
Ja, du kender det jo med Sinterklaas, den tradition må der skam ikke røres ved ☺. Og hende danskeren skal ikke prøve at komme med gode ideer om nytænkning ☺.
Hav det nu rigtig godt dernede sydpå.

Annette sagde ...

Tina, tusinde tak skal du have.
Jeg har sagt til min mand, at jeg tror det eneste der hjælper på helbreddet lige pt., er en tur ned i varmen, sådan rigtig meget varme ☺.
Knus og hav det nu rigtig godt dernede sydpå.
Har I det stadig lige varmt.

Annette sagde ...

Inge, også tusinde tak til dig.
Det er lidt underligt med 2 x juleaften, men heldigvis er traditionerne forskellige og jo flere gaver kommer der, så det er i realiteten slet ikke så ringe ☺.
Knus og en rigtig god fredag til dig.

Lone sagde ...

Sikke en omgang, I har været igennem. Det har været træls for jer.

Det lyder som en hyggelig Sinterklaasaften, I havde. Det var flot, at du kunne deltage i den hollandske udgave af Trivial Persuit efter kun syv år i landet. Jeg er imponeret over, at du overhovedet kan tale sproget. Utroligt, hvad kærlighed kan gøre :-)

Rejen sagde ...

Stakkels jer, utroligt så standhaftige sådan nogle virusser og baciller kan være...Ser smadderhyggeligt ud med kagehus og gavebord og spændende hvad din gave kan være...Fortsat god bedring til jer dernede i Holland og en god weekend..;-D

Annette sagde ...

Lone, tak for dine søde kommentarer over mit "sprogtalent". Jeg er bedst til korte sætninger ☺. Når jeg bevæger mig ud i større samtaler eller hvad der er værre diskussioner, så går det som regel galt og så smutter selv det mest almindelige ord ☺. At jeg ud fra det skulle have lært, at jeg hovedsagelig skal holde min mund og kun komme med små høflige bemærkninger, det er så en helt anden sag ☺.
En rigtig dejlig fredag til dig.

Annette sagde ...

Annemarie, tusinde tak skal du have.
Jeg er så ked af, at jeg kom for sent mht. at stemme på dit smukke foto.
Det var en smadderhyggelig aften helt sikkert, selv om jeg kørte lidt på halv kraft.
Jeg synes det er sjovt, at tænke på, at der på en afstand af ca. 500 km er så stor forskel i traditionerne. Det er ikke bare en forskel på at lave grønkål, nej for søren, det er hele julen der er tale om ☺.
En rigtig dejlig fredag og weekend til dig.

Annette's space sagde ...

Puuuh...det er godt nok en drøj omgang i har været igennem. Jeg er simpelthen nødt til at anbefale mit nye vidundermiddel. Friskpresset appelsinsaft HVER morgen. Dette efterår er det første i mange herrens år hvor jeg ikke er blevet lagt brak med snue og feber (endnu da - bank bank) og jeg tror det er det daglige c-vitamintilskud der gør det.
Ser ud som en festlig aften i har holdt. Ha en dejlig dag og fortsat god bedring. Se nu at blive helt frisk igen inden jul....knus

Annette sagde ...

Annette, du har ret, du har fuldstændig ret, hvor kunne jeg glemme det.
Sidste år foretog jeg den vilde udvidelse af maskinparken og købte en elektrisk saftpresser og i min iver over at have fundet sådan et instrument, pressede jeg appelsiner til den store guldmedalje. Gad vide hvorfor jeg stoppede? Det skal der laves om på, med det samme, jeg smutter hen og køber appelsiner lidt senere i dag ☺. Tak for tippet.
Ja, for pokker, jeg VIL være frisk til jul.
En rigtig dejlig dag til dig og et stort knus hernede søndenfra.

folehave's univers sagde ...

Det er da træls som i skal plages. Håber du/I snartr er hele igen. Det er simpelthen ikke fedt at være syg. Hader det selv. God bedring med dig, Annette.
Kommunale regler, ja de forvaltes som regel som den du lige møder finder det bedst, sådan lige i dag.