mandag den 10. august 2009

Det store apparat......

Så er hvad min søde læge kalder det store apparat sat i gang!

I morgen tidligt skal jeg på laboratoriet for at få taget blodprøver for alverdens ting (allergi, rheuma og blodspejl) og senere i morgen til røntgen på Twee steden ziekenhuis i Tilburg for at få diverse legemsdele foreviget og jeg håber at de finder ud af hvad der er galt. Det der startede med en gigantforkølelse og som senere af lægen blev kategoriseret som en bi- og pandehulebetændelse vil bare ikke forsvinde, vi kører nu på 7. uge og jeg orker næsten ikke længere.

Men på den anden side set, så er der også lyspunkter i situationen, for hvor jeg normalt godt kan være vågen mange gange i nattens løb, så har jeg i de forløbne 7 uger været i stand til at sove (hvis ikke lige det er en af de nætter hvor jeg løber oppe og pudser næse konstant), jeg sover dybt, hårdt og i henhold til min mand alt andet end lydløst.

Det er lidt sjovt at komme på byens laboratorium, selve bygningen ser ud som om den faktisk godt kunne have været født som garage til et af byens store smukke patriciervillaer, i hvert fald er de bygget sammen ”garagen” og villaen. Stedet åbner klokken 08:30 og man skal helst være der 8 – 8:10, da det faste klientel plejer at møde meget tidligt og benytte sig af lejligheden til at sludre lidt med andre ventende.

Når man bliver lukket indenfor bænker man sig og skal så selv holde øje med hvem der er foran en og når vedkommende er klar med blodprøverne, så er det ens tur. I venteværelset er der et skilt hvorpå der står at diabetes patienter har forrang, da de skal møde fastende, men jeg har flere gange været ude for at diabetes patienter der er i gang med en god snak de lader andre komme foran, det hele er lidt hyggeligt.

Nok om sygdom, solen skinner, der er varmt og vi får nyt køleskab i dag, yes.

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Pyha, sikke noget, Annette, men jeg håber, lægerne hurtigt finder ud af, hvad der er galt.

Du har vel ikke mælkeintolerance eller glutenintolerance? Her bruger man gerne biopaterne til at afgøre det, men det er sikkert anderledes i Holland.

Annette sagde ...

Tak skal du have Madame, jeg håber også at de snart finder ud af et eller andet.
Jeg gætter selv på, at det er en eller anden form for allergi, men over for hvad?