mandag den 24. august 2009

Så skete det endelig.....

Det har stået lidt sløjt til med blomstring siden mine kaktus flyttede udenlands. En enkelt blomst blev det til i 2003, men det er også alt. Men nu ser det endelig ud til at de har fundet sig til rette.....Jeg orkede ikke at blive siddende oppe til den var helt foldet ud, men når det sker så ligner blomsten små strimler af silkepapir og den er meget smuk.

9 kommentarer:

Kisser sagde ...

Er det nattens dronning?
Hvis ja, SKULLE du være blevet oppe hos den.
De blomstrer jo kun en nat, ikke?

Annette sagde ...

Hej Kisser,
Nej, det er så vidt jeg ved ikke nattens dronning, men denne blomstrer også kun 1 nat og så er det overstået. Mens jeg boede i Danmark kunne den fint få 5 - 6 blomster på en gang, det var helt fantastisk.

Lone sagde ...

Hvor er det synd, at noget så smukt varer så kort.
Den var længe om at vænne sig til Holland :-)

Madame sagde ...

Hvor er det spændende, at du har en kaktus, der blomstrer! Det har jeg aldrig selv haft. Har du boet mange år i Holland?

Nille sagde ...

Hvor er den smuk - men hvor synd, at det hele foregår om natten... du skulle have haft et videokamera til at optage det ;-)

Den har åbenbart haft noget sværere ved at akklimatisere sig end dig ;-)
Og så er den endda kommet længere sydpå!

Annette sagde ...

Lone, ja det må være luften hernede (vi har ofte "fornøjelsen" af al forureningen fra Ruhrdistriktet), som den ikke har kunnet lide ☺

Annette sagde ...

Madame, jeg har forsøgt at finde billeder af et par andre kaktus i blomst, men hidtil er det ikke lykkes. De dukker op på bloggen hvis jeg finder dem ☺
Efterhånden er det blevet til 7 år hernede, men det er først i år jeg egentlig har tid til at nyde det, de andre år har arbejdstiden været omkring 60 - 65 timer om ugen.

Annette sagde ...

Ja, det er utroligt at de ikke blomstrer mere, nu når de har fået det lidt varmere ☺
Men da jeg boede i DK fandt jeg ud af, at for meget varme også var galt - 52 graders varme i fuld sol i udestuen det holdt de ikke til, men der var heldigvis taget aflæggere.

Conny sagde ...

Hvor er kaktus flot som den stå der, jeg har haft en gang, jeg synes blomsten var så smuk.