mandag den 17. august 2009

Så kom der endelig gang i pindene igen......

Jeg har været så sløv gennem hele sommeren hvad strikning angår og jeg tror det skyldes, at det ikke er det mest sindsoprivende og inspirerende strikketøj jeg er i gang med. Garnet blev købt sidste efterår i Eindhoven og målet var en ”Liselotte”, den blev også strikket, men var forkert, helt forkert. Jeg tror garnet var for tungt til modellen og jeg var på forhånd klar over, at jeg aldrig nogensinde ville komme til at bruge den., så enderne blev aldrig hæftet og den lå bare i strikkekurven.

Hver gang jeg havde lyst til at gå i gang med et nyt projekt, så dukkede det blå garn op foran mig og gjorde opmærksom på sig selv, men jeg vidste bare ikke hvad det skulle bruges til. Der er blevet lavet mange forskellige strikkeprøver indtil jeg til sidst besluttede mig for at gå i gang med 3 eksemplar af min ”Gemme mig i” trøje i halvpatent

Men det tager tid for garnet er så irriterende, det var det også da Liselotte blev strikket og det er ikke blevet mindre irriterende i mellemtiden, det deler sig i små tråde og skal hele tiden holdes øje med. Men nu har jeg sat mig for, at den SKAL være færdig inden ferien, så jeg kan komme i gang med noget mere spændende.

Men det er ikke fordi jeg har siddet med hænderne i skødet, der er blevet tilføjet lidt lapper og rosetter på mit bomuldsgarnsrestetæppe

7 kommentarer:

Irene sagde ...

Det bli´r da et helt fantastisk tæppe! Jeg kan ikke hækle - skal på kursus i det på torsdag, men jeg kan nok ikke hækle sådan et tæppe lige med det samme:-)

Madame sagde ...

Jeg er også vild med dit tæppe, Annette - det er utroligt smukt! Jeg har ikke hæklet og strikket i 20 år - men det er egentlig synd :-)

Annette sagde ...

Kære Irene og Madame,
Nu får I mig til at rødme, det er altså bare rester og intet andet. Jeg har truet min mand med, at når han engang går på pension om 7 - 8 år, så er det sikkert færdigt og så får han det som slumretæppe, jeg tror han håber at det aldrig bliver færdigt ☺

Lone sagde ...

Det bliver vel nok et smukt og glad slumretæppe, Annette! Jeg er sikker på, at din mand kommer til at værdsætte det :-)
Det er så helt anderledes end dem, jeg hidtil har set i blogland.

Mette Lykke sagde ...

Hvor er det bare smukt.. Det bliver et fantastiskt tæppe..
Øv jeg kender godt den fornemmels af at garnet ikke er behageligt..Håber du kommer igennem det.

Annette sagde ...

Kære Lone,
Tusinde tak skal du have.
Jeg har lige fortalt min mand hvad du skriver og han griner :-)

Annette sagde ...

Kære Mette,
Tusinde tak for de smukke ord, lad mig sige (skrive) det bliver i hvert fald et anderledes tæppe :-)
Jeg tror efterhånden at jeg har trævlet mere op end jeg har strikket med det garn, men ryggen og et halvt forstykke er nu endelig færdig, så der er håb forude :-)