søndag den 23. august 2009

Så er cyklen indviet.....

Efter nogle hyggelige og sjove timer sammen med vore kaffegæster, som var min mands tante og onkel på hhv. 76 og 79, var der lige tid til en hastig oprydning inden den nye jernhest skulle afprøves.

Vi nåede blandt andet omkring Breda og da vi cyklede over Groote Markt var der et par stole fra Restaurant "De Colonie" som skreg efter os, de mente at vi trængte til en Hoegaarden pause, men vi var standhaftige og cyklede videre.

Vi nåede at cykle 28,9 km og turen tog 2 timer og 15 minutter. De sidste 5 - 8 km føltes som 50 km. (mindst) og der var mange vandpauser undervejs, for der var en vis legemsdel der var vant til en helt anden type sadel end den der sidder på den nye cykel.

Men jeg overlevede da og er vældig tilfreds med investeringen.....

5 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Den blev da indviget med maner den cykel..
Det var en ordenlig tur.. Tillykke med den nye cykel håber du bliver glad for den..

Lone sagde ...

Tillykke med din nye cykel, Annette :-)
Jeg måtte lige scrolle ned for at se, hvilken type du har valgt. Jeg kan se, at du også har valgt en "høj" damecykel. Det gjorde jeg også for et års tid siden. Jeg fik også ondt i håndledene - og i lænden - på min gamle lavtgående cykel.
Jeg har nu en Raleigh Classic, hvor man sidder oprejst. Det er nu rart at have overblik, men det er jo også et tegn på, at vi er blevet ældre og tænker fremad - hvad vi kan bestige om 10 år :-)
Jeg kan godt forestille mig, at du er øm i en bestemt legemsdel efter så mange km på en ny sadel. Men det er også dejligt at prøvekøre nyerhvervelsen.

Pernille på 1. sagde ...

Det var da lige noget af en tur at starte ud med Annette, det var lige før at du skulle have haft rabarberblade i bagdelen, det brugte cykelryttere i gamle dage.

Men stort tillykke med cyklen- den skal du nok få glæde af.

Knus

Madame sagde ...

Det var ellers noget af en cykeltur, Annette, hvor er det flot! Dejligt at høre, at du er glad for den nye cykel :-)

Annette sagde ...

Kære Mette, Lone, Pernille og Madame,

Tusinde tak skal I ha´. Jeg glæder mig også forfærdentlig meget til at gøre de hollandske cyklestier usikre ☺

Knus