mandag den 31. august 2009

Indkøb.

Det skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg er ret vild med Belgien og belgierne ☺ og da mit barnebarn – via sin mor - spurgte, om ikke lige mormor kunne køre til Turnhout for at hente nogle flere farveblyanter af den slags hun havde fået da de sidst var på besøg, så stod mormor på spring.

For et er at jeg er vild med Belgien, noget andet er at jeg er meget vild med Dille og Kamille hvor farveblyanterne var købt og noget helt tredje er, at jeg er rigtig meget vild med at gøre noget for mit barnebarn ☺

Men jeg var jo på forhånd godt klar over, at et besøg hos Dille og Kamille ville føre mere med sig en lige præcis nogle farveblyanter, for det er en utrolig dejligt forretning som jeg ikke rigtig ved lige præcis hvad jeg skal sammenligne med af danske forretninger, for de har lidt af hvert af en hel masse forskellige ting.

Dagens besøg endte jo selvfølgelig også med op til flere uundværlige ting.

Og så er skal der endelig læses blogs, da jeg er bagud og slet ikke ved hvad der rør sig ude i den store verden.

17 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg kan da i den grad genkende mig selv i dit indlæg :-) INtet er for godt til børnebørnene - man er klar til nærmest at ruinere sig selv for at købe noget godt til dem. Forkælelse er heldigvis bedsteforældres privilegium.

Dit endelige prålkageresultat lyder ret lækkert og må prøves i en ikke for fjern fremtid.

Nille sagde ...

Uuuh Annette - jeg elsker også Dille & Kamille! Jeg troede faktisk, at de eksisterede i Holland, da det er et flamsk foretagende ;-)

Ved du, at du kan købe Heksehyl og Tyrkisk Peber der? Hvis du får akutte abstinenser! De har også nogle, de kalder for danske og finske bolcher - jeg kender dem ikke fra DK eller FI; men godt smager de - og af lakrids!

Annette sagde ...

Ellen, jeg tænker tit på det du skrev med at børnebørnene er livets dessert ☺ ☺ og du har fuldstændig ret, der er næsten ingen begræsninger når man bare kan få lov til at gøre noget for dem, de dejlige unger.
Du kan godt glæde dig til prålkagen, selv om jeg ikke er så vild med noget der indeholder fløde, så var denne uovertruffen dejlig.

Annette sagde ...

Pernille, Dille og Kamille eksisterer også her i Holland, men det er lettere for mig at køre til Turnhout end til Utrecht og så får jeg jo chancen for lige at komme ned til jer ☺ Får du også lyst til at skifte alt dit køkkenudstyr ud hver gang du træder indenfor? Jeg har købt Tyrkisk peber der et par gange, men heksehylene har jeg ikke set, jeg har nok ikke set ordentlig efter. Skønne, skønne biks ☺ ☺

Conny sagde ...

Det er da dejlig du købe ting til barnebarnet hun bliver glad for, det må da vist være en skøn butik, som ser ud til at have mange forskellige ting, det ser meget spændende det du har fået købt.

Frank sagde ...

Zo'n winkel als Dille en Kamille kan binnen de twee minuten gezien worden: van binnen en van buiten :-)

Madame sagde ...

Hvor er det dejligt at læse om dit barnebarn, Annete! Jeg har jo selv en lille størrelse på 4, så jeg forstår dig så godt ;-)
Det kunne se ud som om, Dille og Kamille minder om Søstrene Grene, hvor man også kan købe mange forskellige ting - også spiselige.

Ha' en god aften!

MissMuffin sagde ...

Sikke en masse spændende sager du har fået købt:)
Du lyder som en rigtig sød bedstemor:)

Annette sagde ...

Conny, det er jo desværre så sjældent at jeg har mulighed for at gøre noget for barnebarnet, men når så endelig der er en chance så griber jeg den selvfølgelig. Ja, det er en skøn butik, en af den slags min mand har set i løbet af 3 sek. ☺

Annette sagde ...

Ja, da weet ik. Maar kijk nu wat die andere hebben geschreven, dan kun jij misschien zien dat niet iedereen heeft het zoals jij ☺

Annette sagde ...

Madame, selvfølgelig Søstrene Greene ☺ Jeg kunne ikke finde noget dansk at sammenligne med, jeg ved ikke om Dille og Kamille måske har mere indenfor køkkenudstyr, men princippet er det samme. Det er en pragtfuld alder 4 år og jeg kan næsten ikke vente til jeg snart skal se hende (og selvfølgelig hendes mor og far) om få uger.

Annette sagde ...

Hej Nørresundby, var det lækkert vejr til bøfferne i kolonihaven. Tak skal du have, men jeg ville gerne være meget, meget sødere bedstemor og forkæle hende meget mere, men det er bare så svært med de knap 1000 km. imellem os ☺

Mette Lykke sagde ...

Hvor det sødt sagt at børnebørn er livets dessert.. det vil jeg huske, jeg har det stadig tilgode..
Det er ikke altid nemt med store afstande.. Men når man så er sammen er det meget intens..

Lone sagde ...

Sikke mange lækre ting, du har købt. Jeg syntes ikke, at jeg kan se farveblyanterne, men de er der sikkert :-)

Annette sagde ...

Jo, jo Lone, farveblyanterne er der skam godtnok, de ligger lige midt for....i en hvid pose ☺

Pernille på 1. sagde ...

Hvor ser det bare dejligt ud det du har købt i Beligien, det kan jeg godt forstå at du er ret vild med det er ikke sådan at komme ind i sin ynglingsbutik :)

Knus

le ciel flamand sagde ...

I see you've chosen the best Belgian chocolate: Côte d'Or Noir de Noir... Mmmmm... My favourite! Did you know they also sell chocolate spread with this delicious dark chocolate taste? I eat it sometimes with a spoon... not so good for the diet, but o so delicious ...
Greetings, Annelies